Salon lepote Izgled našeg salona Farbanje obrva i trepavica Nokti

Metoda japanskog isrctavanja obrva

Tretman iscrtavanja obrva traje od 1h do 1,5h(samo aplikovanje boje 20-ak minuta dok se ostatak vremena troši na odredjivanje simetrije). Prilikom iscrtavanja japanskom metodom vaše dlačice se ne čupaju već se iscrtava izmedju njih. Sam tretman nije bolan jer se boja aplikuje u sloj kože koji nije inervisan I prokrivljen(a I koristi se anestetik u toku istog).
Posle tretmana nema krastica niti otoka. Crvenilo se moze javiti prilikom rada oko obrva , ali se povlači za maximalno sat vremena. Prva korekcija se radi dve do tri nedelje posle tretmana I ona je gratis. Tretman se završava prvom korekcijom(osim u slucajevima problematične koze) I tada se posmatra kao konačan.
Boja, gustina, debljina – posle prvog tretmana nisu konačna. Boja ce biti svetlija za 20-30%, debljina tanja za 10-15%, a gustina se može povećati samo na korekciji. Prva korekcija- na prvoj korekciji se toleriše nestanak dlačica, koje se na istoj ponovo iscrtavaju. Osveženje boje- jednom godišnje se savetuje osveženje boje I tako im produzavate vek za godinu dana.
Kod problematične kože boja će trajati dosta kraće, nego kod normalne koze, I moraće više puta godišnje da se osvežava, jer kod problematične kože ćelije se obnavljaju mnogo brže, a to su I spoljašnji faktori: sunce, abrazivni tretmani lica. Što znači,da je trajnost boje individualna, pigment se aplikuje u epiderm I vezuje se za ćelije tog sloja kože I traje upravo toliko koliko I same celije.Japansko iscrtavanje obrva Osveženje boje nakon iscrtavanja obrva Metoda japanskog iscrtavanja obrva
Vrati se na vrh strane