Salon lepote Izgled našeg salona Farbanje obrva i trepavica Nokti

Nega noktiju

Nokti predstavljaju ogledalo našeg zdravlja, a mnoge promene u organizmu se upravo manifestuju promenom boje i strukture naših noktiju. Pored toga nokti imaju i estetsku ulogu i predstavljaju ukras naših ruku. Brz tempo zivota nam ne ostavlje mnogo vremena za ulepšavanje, te posete manikiru jednom do dva puta mesečno pruža vidljive rezultate.

French nails

Manikir je estetsko-higijensko sređivanje noktiju na rukama i zanoktica oko noktiju. Pod manikiranjem se podrazumeva odstranjivanje masnih naslaga sa nokatne ploče, potiskivanje ili sečenje zanoktica, oblikovanje noktiju, zatvaranje pora nokatne ploče calcium oil-om, nega ispucale i suve kože zanoktica i lakiranje. I dan danas, francuski manikir (French) je najbolje rešenje jer se slaže uz sve,veoma je elegantan,lepo izgleda kako na dugačkim, oblim tako i na kratkim, četvrtastim noktima. MIslim da je naš dragi frenč zasluženo na tronu već skoro 30 godina.

Gel lak

Gel lak

Pre desetak godina u svetu lepote pojavila se jedna veoma praktična stvar - takozvani gel lak. Od tada sve više njih traži ovo rešenje kod manikira. Neoboriva je činjenica to da gel lakovi postaju sve traženiji, i sve je više onih žena koje su koristile nadogradnju noktiju gelom, a sad se odlučuje za gel lak. Upotreba gela laka je relativno jednostavna. Nanosi se jednostavnim pokretima četkice, na pravilno pripremljenu nokatnu ploču. Stručno nanet gel lak potrajaće i do 3-4 nedelje! Kod nas u salonu možete da se odlučite za IBD-just gel polish i CND-Shellac!

IBD-just gel polish

IBD Just Gel Polish Nova dimenzija manikira za jače i lepše nokte sa 100% UV gel-lakom u boji. Više prednosti sa novom, snažnijom formulom gela: Just Gel Polish traje danima, bez pucanja. Izdržljiv je kao klasičan gel. Jednostavno se nanosi, kao lak za nokte. Pruža bogatu, dugotrajnu i ravnomernu boju. Štedi vreme jer se brzo suši u LED ili UV lampi. Daje izuzetno visok završni sjaj i štiti prirodne nokte. Lako se uklanja, za samo 10 minuta (s Polish Removerom). IBD Just Gel Polish je mnogo jednostavniji za upotrebu od drugih UV lakova. Posebno otporan, jak i dolazi u preko 80 senzacionalnih nijansi, idealnih za svaku priliku.

CND-Shellac

CND-Shellac se nanosi se kao lak, nosi se kao najkvalitetniji gel, odmah suši, besprekorno sija i traje do 14 dana! Skida se za samo 10 minuta. Ne oštećuje nokte! Hipo-alergijski proizvod, bez mirisa, ne sadrži formaldehide, toulen i DBP (Dibutyl phthalate) kao većina lakova i sličnih proizvoda na tržištu. Shellac je otporan na grebanje, udarce, vodu i delovanje sredstava za pranje posuđa i hemikalija za čišćenje kuće.Pedikir

Pedikir

U današnje vreme estetski pedikir nije više luksuz, već podrazumeva osnovnu, neophodnu higijenu Vaših stopala. Poklonite im pažnju koju zaslužuju. Uz pravilno i redovno održavanje sačuvajte zdravlje Vaših stopala. Redovna poseta pedikiru ujedno je i preventiva mnogobrojnih problema i bolesti koje vrebaju Vaša stopala, a koje stručno lice može prepoznati i sprečiti na vreme. Vaša stopala i nokti u pravim rukama, biće tretirani vrhunskim proizvodima uz stručnu i bezbednu obradu. To je naš zadatak , a cilj Vaša sreća i zadovoljstvo. Od nege pa do ukrašavanja noktiju, mi Vam možemo ispuniti sve Vaše želje. Negovane noge nisu slučajnost, a Vaša stopala će Vam biti zahvalna i uspešno Vas nositi kroz život.

Vrati se na vrh strane